20-jarig jubileum in 2022 van Hendri Haaijer, klassiek homeopaat in Stadskanaal en omstreken.
Mei 2022 – Hendri Haaijer 20 jaar Klassiek Homeopaat in Stadskanaal e.o.

Klassieke Homeopathie

Cura Vitalis wil met deze site de dienstverlening vergroten naar al haar klanten en belangstellenden, die kennis willen maken met klassieke homeopathie en de verschillende vormen daarvan.

U heeft de mogelijkheid om te lezen wat klassieke homeopathie is, hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn van een klassieke homeopathische behandeling.

Daarnaast kunt u lezen over Inspiring Homeopathie, een unieke homeopathische methode gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei waarbij de klachten als uitgangspunt worden genomen.

Zeer interessant om te lezen is de Ceasetherapie. Voor wie in het reguliere circuit geen mogelijkheden meer ziet, kan ook hiervoor gekozen worden. Deze therapie is gericht op het behandelen van schade, ten gevolge van het gebruik van vaccinaties, reguliere medicijnen en de gevolgen van ernstige ziekten. Ook kunt u lezen over de N.T.T.T. dat staat voor de Non Toxische Tumor Therapie. In deze homeopathische methode wordt een poging gedaan om het kankerproces positief te beïnvloeden en de gevolgen van de reguliere therapie te verminderen.