Diamond-Shield-nieuwe-generatie-chipkaarten-SD-Cura-Vitalis

Diamond Shield IE, het basismodel zapper

Het beste biofrequentie-apparaat voor thuisgebruik

Diamond Shield met 3 verschillende modellen zappers en 100+ chipkaarten van Baklayan en Hulda Clark.

Zappers ontwikkeld door Baklayan (München,DU)

Diamond Shield zapper is het merk voor zappers. Ze zijn ontwikkeld door Alan E. Baklayan in München. Deze bioresonantie frequentie-apparaten worden gebruikt in de alternatieve geneeskunde om het lichaam te ondersteunen bij het natuurlijke genezingsproces. De zapper zendt elektrische signalen uit die overeenkomen met de specifieke frequenties van verschillende pathogenen, zoals virussen, bacteriën, schimmels en parasieten.

Diamond-Shield-Zappers-cura-vitalis

3 Modellen zappers van Diamond Shield: Crystal-, IE- en Professional zapper.

Bekijk de diverse modellen in onze webshop

Diamond Shield frequentietechnologie

De Diamond Shield frequentietechnologie is gebaseerd op de functie van trillingen als dragers van informatie. Het werkingsprincipe is te vergelijken met het verschijnsel dat een sopraanzangeres een glas in de buurt kan laten breken door te zingen. Net zoals een glas breekt wanneer het een toon in de frequentie van haar eigen frequentie, zal een pathogeen, welke is ingebed in een orgaan in het menselijk lichaam, verzwakken of kapotgaan door de confrontatie met de eigen frequentie. Het immuunsysteem kan het werk dan verder afmaken door de gevolgen van de besmetting op te ruimen. Hiermee is eenvoudig uitgelegd hoe frequentietechnologie werkt en waarom Diamond Shield zo bijzonder is in haar eenvoud.

TENS-1 en TENS-2

De frequentieprogramma’s in het Diamond Shield apparaat werken met elektrostimulatie van zowel acute als chronische pijn. Hoewel de gangbare geneeskunde de werkzaamheid van de Diamond Shield apparaten niet erkent, stemt de Diamond Shield frequentietechnologie overeen met de meest recente wetenschappelijke onderzoeken. Bij pijnbestrijding bijvoorbeeld, suggereren de onderzoekuitslagen een gelijktijdige stimulering van het lichaam en de onderbreking van de elektrische geleiding. Dit passen we al toe in de Diamond Shield TENS-1 en TENS-2 programma’s.

Eenvoudig in gebruik

Na een korte introductie van alle programma’s in de Diamond Shield zapper, kan iedereen de zapper zelf gebruiken. Een ingebouwd beveiligingsmechanisme blokkeert een plotselinge toename van elektrische spanning.

Effectieve therapie met biofrequenties

Bij een aankoop van zapper of chipkaart(en), ontvang je het digitale boekje “Effectieve therapie met biofrequenties”. Een handig naslagwerk met een uitgebreide beschrijving over de zapper en alle chipkaarten van Baklayan.

Lees meer over het gebruik van zappers en chipkaarten in onze blogs