Cura Vitalis

Lilienthalplein 24

9501 XP Stadskanaal
T: 085-2735130
info@curavitalis.nl

Banknr. : NL29RABO0364752513

K.v.K : 01135545


Bereikbaarheid per telefoon en e-mail

Voor alle bestellingen, administratieve, financiële en acquirerende zaken kunt u bellen met het secretariaat:

085-2735130 of mailen met info@curavitalis.nl


Toegankelijkheid

De praktijk en winkel is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met andere fysieke beperkingen.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeergelegenheid bij Cura Vitalis. Aan de voor- en zijkant van het pand kunt u gratis 2 uur parkeren met een blauwe parkeerkaart. Op het plein van theater Geert Teis kunt u onbeperkt parkeren.

navigatie: stel uw navigatie in op Hemendwarsweg 2, 9501 XL Stadskanaal. Parkeer uw auto op het Lilienthalplein tegenover de Rabobank.

Openbaar vervoer

Met de bus is Cura Vitalis makkelijk te bereiken. De bushalte Navolaan zit op ca 100 meter loopafstand van de deur.

De volgende buslijnen stoppen bij bushalte Navolaan: lijn 24 en 73.

Bekijk hier de locatie van de bushalte. Via 9292 kunt u eenvoudig uw reis plannen met het openbaar vervoer.

Waar kunt u Cura Vitalis vinden in Stadskanaal?

Ons pand is gelegen in het centrum, aan de grote parkeerplaats van het Lilienthalplein, vlakbij de bioscoop Smoky en theater Geert Teis.

De ruimte is opgedeeld in een drogisterij- en praktijkgedeelte. In de ontvangstruimte bevindt zich de wachtruimte, een informatiebalie en 2 spreekkamers.  De ingang van de praktijk bevindt zich aan de linkerkant van het pand. De praktijk en drogisterij zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met andere fysieke beperkingen.

Het dorp Stadskanaal is ontstaan als veenkolonie en uitgegroeid tot een regionaal centrum. Stadskanaal wordt gevormd door een bijna 10 kilometer lang lint langs het gelijknamige kanaal, waar aan beide zijden nieuwe woonwijken zijn toegevoegd. Stadskanaal is een gemeente met bijna 32.000 inwoners en heeft een verzorgingsgebied voor ruim 80.000 mensen. Door de gunstige ligging zijn er snelle verbindingen naar de stad Groningen, Emmen, Assen, Duitsland en de rest van Nederland. De regio is ruimtelijk en groen en de gemeente maakt het centrum elk jaar aantrekkelijker en groener om te ontspannen en shoppen.