Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilige Betaling
 • slidebg1
  Geef mij Advies
  Benieuwd welke producten geschikt zijn voor u?
  Binnen een klik weet u welke producten
  voor u het meest geschikt zijn afhankelijk
  van de klacht waarvan u last heeft.
  Keuzehulp
 • slidebg1
  Krachtige voedingssupplementen
  Onze zelf ontwikkelde cura vitalis lijn bevat
  diverse krachtige voedingssupplementen
  Bekijk producten
 • slidebg1
  Bekijk producten
  Nieuw: Oligo producten
  vanaf nu zijn ook de diverse oligo producten
  bij ons verkrijgbaar!

Over Ons

Introductie

Cura Vitalis is een Nederlandse aanbieder van (natuur-)geneesmiddelen, voedingssupplementen, gezondheidsproducten en energetische preparaten. Cura Vitalis levert zowel aan consumenten en aan therapeuten, die zijn ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en aangesloten zijn bij een Beroepsvereniging. 

Het bedrijf

Cura Vitalis is in 2015 opgericht met als doel het leveren van een uitgebreid assortiment van specialistische unieke therapeutische producten tegen scherpe prijzen, waarbij informatie en gebruikersgemak vooropstaan. Cura Vitalis is ontstaan vanuit de Homeopathische praktijk waardoor de middelen verantwoord en onmiskenbaar voorgeschreven en verkocht kunnen worden. 

 

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit meer dan 1000 voorraadhoudende artikelen. De producten zijn voorzien van foto’s, uitgebreide productbeschrijvingen, na inloggen, en waar beschikbaar productonderzoeken bijsluiters en informatiefolders. Cura Vitalis onderscheidt zich door het leveren van zo veel mogelijk betrouwbare en relevante informatie aan haar klanten. Cura Vitalis werkt voor het leveren van deze informatie daarbij nauw samen met leveranciers, laboratoria, ontwikkelaars en andere therapeuten.


Prijsbeleid
Het assortiment wordt aangeboden tegen nettoprijzen (detailhandelsprijzen incl. BTW) met kortingen in de vorm vouchers, kortingcodes, cadeaubonnen en spaarzegels. 


© 2015 Cura Vitalis. All rights ReservedOntwikkeld door: Vos Systems