Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €40,- (in NL)
Veilige Betaling

Aanbiedingen

 • slidebg1
  Diamond Shield Zapper
 • slidebg1
  Zeer goed opneembaar Magnesium Complex
  Bekijk dit product
 • slidebg1
 • slidebg1
  Bekijk het assortiment van De Groene Linde
 • slidebg1
  Bekijk het assortiment

Nieuwe Producten

Populaire Producten

Over Ons

Cura Vitalis Webshop is in 2015 opgericht door drogist Lydia Koopmans met als doel het leveren van een uitgebreid assortiment van specialistische unieke gezondheidsproducten tegen scherpe prijzen, waarbij kwaliteit en veiligheid vooropstaan.  Voor advies over voedingssupplementen en UAD medicijnen kunt u bij ons terecht. De webshop is niet verbonden met de therapeuten van Cura Vitalis.

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit meer dan 1000 voorraadhoudende artikelen. De producten zijn voorzien van foto’s, uitgebreide productbeschrijvingen, na inloggen, en waar beschikbaar productonderzoeken bijsluiters en informatiefolders. Cura Vitalis onderscheidt zich door het leveren van zo veel mogelijk betrouwbare en relevante informatie aan haar klanten. Cura Vitalis werkt voor het leveren van deze informatie daarbij nauw samen met leveranciers, laboratoria, ontwikkelaars en andere therapeuten.


Prijsbeleid
Het assortiment wordt aangeboden tegen nettoprijzen (detailhandelsprijzen incl. BTW) met kortingen in de vorm vouchers, kortingcodes, cadeaubonnen en spaarzegels.