Wat is klassieke homeopathie en hoe het werkt? Welke verschillende homeopathische behandelingen zijn er mogelijk voor mij?

Wat is een klassiek homeopaath?

Een klassiek homeopaath volgt een studie van 5-6 jaar bij een academie of opleidingscentrum. Deze studie is gebaseerd op de werkwijze van Samuel Hahnemann (1755–1843). Hij is de klassieke grondlegger van de homeopathie. Bij de homeopathische behandelingen wordt de client altijd op een holistische wijze gezien. Er wordt gekeken naar zowel wat er rondom de patiënt zich afspeelt als in het lichaam. Verder is er aandacht voor ook de emotionele en mentale aspecten. Een consult bij Cura Vitalis duurt dan ook ca 1 uur.

Welke homeopathische behandelingen zijn mogelijk?

Cura Vitalis informeert op deze pagina’s over Klassieke Homeopathie. U krijgt een goed beeld over wat deze geneeswijze inhoudt en of dit iets voor u kan betekenen. Lees verder over de diverse mogelijkheden van een klassiek homeopathische behandeling.

In een apart hoofdstuk over Inspiring Homeopathie, vertel ik u graag over mijn persoonlijke ontmoeting met Tinus Smits. Hij is de grondlegger van deze behandelwijze. Het leren van deze behandelmethode heeft voor mij als homeopaat, veel doen veranderen. Het is een unieke homeopathische methode. Deze methode is gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei. Klachten worden hierbij als uitgangspunt genomen.

Schade als gevolg ten gevolge van het gebruik van vaccinaties

Zeer interessant om te lezen is de Ceasetherapie. Deze therapie is gericht op het behandelen van kinderen en volwassenen met psychiatrische problematiek. Hierbij wordt met name gekeken naar de gebruikte medicatie, waaronder de vaccinaties, de schade en gevolgen daarvan.

De nieuwste ontwikkelingen binnen de Klassieke Homeopathie is Homeopathische Detox Therapie. De fundering van deze methode bevindt zich in de Ceasetherapie. Hierbij gaat het om het onschadelijk maken van de gevolgen van het gebruik van vaccinaties. Daarnaast en nog meer, het onschadelijk maken van reguliere medicijnen en de gevolgen van ernstige ziekten. Ook kun je denken aan belastende stoffen zoals: zware metalen, soft plastics, straling, etc. Na behandeling met deze methode ontstaat er vaak weer ruimte voor een reguliere behandeling of een klassiek homeopathische behandeling.

Ik wens u veel leesplezier!