Klassieke Homeopathie

Cura Vitalis wil u op deze pagina’s informeren over Klassieke Homeopathie zodat u een goed besef heeft wat deze geneeswijze inhoudt en weet of dit iets voor u kan betekenen.

U heeft de mogelijkheid om te lezen wat klassieke homeopathie is, hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn van een klassieke homeopathische behandeling.

Ook kunt u lezen over Inspiring Homeopathie, een unieke homeopathische methode gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei waarbij de klachten als uitgangspunt worden genomen. Zeer interessant om te lezen is de Ceasetherapie. Deze is gericht op het behandelen van kinderen en/of volwassenen met psychiatrische problematiek. Hierbij wordt m.n. gekeken naar de gebruikte medicatie (m.n. de vaccinaties), de schade en/of gevolgen daarvan.

Ook kunt u lezen over een van de nieuwste ontwikkelingen binnen de Klassieke Homeopathie, nl: Homeopathische Detox Therapie. De fundering van deze methode bevindt zich in de Ceasetherapie, nl. het onschadelijk maken van de schade ten gevolge van het gebruik van vaccinaties, maar meer, reguliere medicijnen en de gevolgen van ernstige ziekten. Ook kun je denken aan veel meer belastende stoffen of situaties zoals soft plastics, straling, etc. Na behandeling met deze methode ontstaat er vaak weer ruimte voor ofwel een reguliere behandeling of een homeopathische behandeling.

Ik wens u veel plezier !!