Op deze pagina worden veelgestelde vragen over het zappen verzameld. Een pagina met waardevolle informatie die voor iedere gebruiker van Diamond Shield zapper van belang kan zijn!

Kan ik mij huisdier behandelen met zappen?

Ja, dat kan zeker. Gebruik bijvoorbeeld plakelektroden op de zooltjes van je huisdier. Doe dit dan dan diagonaal: bijv. rechter voorpoot en linker achterpoot.

Mijn zapper geeft aan dat er geen contact is?

Dit betekent dat 1 aansluiting geen goed contact maakt. Kijk de aansluitingen goed na, zodat beide goed contact maken. Je hebt namelijk altijd twee aansluitingen nodig voor goed zappen. Wanneer 1 contact niet goed werkt zal er geen effect worden bereikt met het zappen. 

Electroden op de juiste plaats?

Hoe je de electroden het beste plaatst verschilt per chipkaart. Bijvoorbeeld bij chipkaart DTX, hierbij plaats je het beste de plakelectroden in je zij, net boven het heupbot en onder je ribben. Op deze manier hoeven de frequenties een zo kort mogelijke afstand af te leggen en verlies je zo min mogelijk kracht.

TCM chipkaarten en het Crystal programma werken niet lokaal maar door het hele lichaam. Deze beinvloeden de energiestromen in de meridianen om het evenwicht te herstellen. Het maakt bij deze dan ook niet uit op welke manier je verbonden bent met de zapper. Dat kan via polsmanchetten, gorden of voet-hand verbinding zijn. Meridianen lopen kriskras door het hele lichaam.

Waarom 2 aansluitpunten bij het zappen?

1 voor het ontvangen van de frequenties en 1 voor het afvoeren.

Beste resultaat en minste verlies van frequenties

Het lokaal behandelen met zappen heeft veel meer effect. Wat betreft het voorkomen van verlies van frequenties door vocht in het lichaam, moet je begrijpen dat elektrische stromen in het lichaam door het lichaamsvocht kunnen worden beïnvloed. 

Het menselijk lichaam bestaat voor een groot deel uit water. Het exacte percentage kan variëren afhankelijk van factoren zoals leeftijd, geslacht en lichaamssamenstelling. Over het algemeen wordt aangenomen dat het lichaam van een gemiddelde volwassene bestaat uit ongeveer 60% water. Dit percentage kan echter variëren van ongeveer 45% tot 75%, afhankelijk van individuele omstandigheden.

Voorkom verlies van frequenties door lokaal behandelen

Verlies van frequentie moet je voorkomen tijdens het zappen. Hoewel het vocht in ons lichaam elektriciteit kan geleiden, kan het ook leiden tot een verstrooiing van de elektrische stroom. Dat zal zorgen tot een afname van de effectiviteit van de behandeling. Dit wetende is het belangrijk dat de electroden dicht bij elkaar worden geplaatst, als er een specifiek gedeelte van het lichaam behandeld moet worden. 

FvE chipkaart

Het water in het lichaam bevindt zich in verschillende compartimenten, waaronder intracellulair (binnen de cellen). De FvE chipkaart is bedoeld deze ruimten te openen, waardoor er beter behandeld kan worden. Gebruik deze chipkaart daarom vooraf andere chipkaarten. Gebruik voor lokaal behandelen minimaal 1 plakelectrode en plaats deze bijvoorbeeld op de maag en de andere mag een polsmanchette zijn.

Worden alle chipkaarten vervangen door TCM?

Het klopt, dat Baklayan steeds meer chipkaarten maakt waarbij je niet meer hoeft te aarden. Deze werken op de frequenties van de meridianen. Lees meer hierover in dit blog en hier staan ook welke chipkaarten het precies zijn: https://www.curavitalis.nl/2022/11/18/de-nieuwe-generatie-chipkaarten/ Het heeft zeker een groot gebruikersgemak!

De oude chipkaarten worden niet 1 op 1 vervangen door nieuwe TCM chipkaarten, die blijven op dezelfde manier hun werking doen als het nu is. Wel worden nieuwe TCM kaarten gemaakt met hetzelfde doel, bijvoorbeeld SLIM en GewAbn.

Kan ik in bed de zapper gebruiken, omdat ik dan niet met beide benen op de grond sta?

Ja, dat is geen probleem, de aarding gaat via de aardestekker en niet via je voeten. Er zijn chipkaarten met programma’s waarbij je niet hoeft te aarden, dat zijn de TCM chipkaarten: