Sponsoring HCSO Stadskanaal

Voor Cura Vitalis is het sponsoren van HCSO (Hockeyclub Stadskanaal en Omstreken) een geweldige manier om onze betrokkenheid te tonen bij de lokale gemeenschap van Stadskanaal en tegelijkertijd een positief imago te creëren. Bij Cura Vitalis zijn we dan ook trots om het damesteam van HCSO Stadskanaal tezamen met Nijstad Handel Stadskanaal te sponsoren.

Het sponsoren stelt ons in staat om onze toewijding aan een gezonde levensstijl te benadrukken. Regelmatige lichaamsbeweging is essentieel voor een gezond lichaam en een gezonde geest, en het ondersteunen van een sportclub is een uitstekende manier om deze boodschap uit te dragen.

Daarnaast kunnen we door middel van de sponsoring van het HCSO Stadskanaal dames hockeyteam onze naamsbekendheid vergroten en ons merk versterken. Ons logo op de shirts van het team is een leuke en effectieve manier om onze aanwezigheid te tonen en nieuwe klanten aan te trekken die op zoek zijn naar gezondheidsproducten en -diensten.

Bovendien dragen we met de sponsoring ook bij aan de lokale gemeenschap en helpen we het HCSO Stadskanaal dames hockeyteam om hun doelen te bereiken. We zijn verheugd om deel uit te maken van hun succes en willen de samenwerking voortzetten.

Tot slot willen we ook andere bedrijven oproepen en benadrukken hoe belangrijk het is om sportclubs te ondersteunen, vooral in deze tijden van onzekerheid en verandering. Het HCSO Stadskanaal dames hockeyteam is een voorbeeld van hoe sport kan bijdragen aan een gezonde en positieve gemeenschap. We zijn trots om hen te sponsoren en te steunen in hun sportieve prestaties.

Voor Cura Vitalis is het sponsoren van een sportclub een geweldige manier om onze betrokkenheid te tonen bij de gemeenschap van Stadskanaal.
Dames HCSO in 2018 kampioen.