Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling
Tijgeroog edelsteen staande engel 35 mm
  • Tijgeroog edelsteen staande engel 35 mm
  • Tijgeroog edelsteen staande engel 35 mm

Tijgeroog edelsteen staande engel 35 mm

INFO

Model:1 engel 35 mm
Beschikbaarheid: 2

€ 7,95
Excl. BTW: € 6,57
Aantal

Voor 15:30 uur besteld
vandaag verstuurd!

Gratis verzending
vanaf € 42,50 (in NL)

Tijgeroog edelsteen staande engel 35 mm

Tijgeroog is een beschermende en inzichtgevende steen. Hij maakt je zelfbewuster en doelgerichter. Tijgeroog helpt je om overzicht te krijgen en informatie te integreren in je bewustzijn. Zeer geschikt ook voor studiedoeleinden. Hij geeft je vertrouwen en moed en helpt je om interne conflicten op te lossen. Tijgeroog vermindert besluiteloosheid, twijfels en verlegenheid, hij beschermt je tegen allerlei angsten en fobieën en zal helpen om geestelijke blokkades op te heffen.

 

Tijgeroog heeft een positieve werking op de ogen, oren, hart, de hersenen, de fijne motoriek zoals hand-oogcoördinatie, de bloedsomloop, keel, lever, maag, stoelgang, rug, heupen, knieën, enkels, geslachtsorganen en hij verbetert de stofwisseling. Tijgeroog versterkt de concentratie en intuïtie.

 

Tijgeroog heeft een heilzame werking op verkoudheid, astma, ademnood, keelpijn, bronchitis, longklachten, darmkrampen, buikpijn, spanningen, overprikkeldheid van het zenuwstelsel, hyperventilatie, hepatitis, levercirrose, bloedarmoede, ijzertekort, spierkrampen en persoonlijkheidsstoornissen.


Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!


Bij edelstenen/ mineralen wordt de werkzaamheid niet klinisch getoetst, maar gebaseerd op langdurig gebruik en ervaring.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren