Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling
Diamond Shield Zapper IE
 • Diamond Shield Zapper IE
 • Diamond Shield Zapper IE
 • Diamond Shield Zapper IE
 • Diamond Shield Zapper IE
 • Diamond Shield Zapper IE
 • Diamond Shield Zapper IE
 • Diamond Shield Zapper IE
 • Diamond Shield Zapper IE

Diamond Shield Zapper IE

INFO

Merk:Mannayan
Model:Zapper IE
Beschikbaarheid: 25

€ 439,00
Excl. BTW: € 362,81
Aantal

Voor 16:30 uur besteld
vandaag verstuurd!

Gratis verzending
vanaf € 42,50 (in NL)

Diamond Shield Zapper IE

Het basismodel IE is een zeer goede optie voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en veelzijdige manier om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. De kwaliteit en werking van alle drie de modellen is gegarandeerd gelijk. Naast de IE is er ook een Crystal Zapper beschikbaar en voor therapeuten is er een Professional model verkrijgbaar. Het verschil tussen de drie Diamond Shield modellen zit hem alleen in de extra mogelijkheden die ze bieden. 


Op alle modellen zappers staan 15 wellness programma's volgens Dr. Clark, Dr. Rife, Dr. Beck en HP Baklayan. De mogelijkheden zijn verder uit te breiden met meer dan 130 chipkaarten. Ook het basismodel IE is uit te breiden met een Crystal chipkaart. Deze zapper biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke aanpassing en maatwerk.


Gratis levering in Europa


Meer dan 20 jaar onderzoek door ontwikkelaar Hp Alan E. Baklayan maken de Diamond Shield Zapper tot een ware parel op het gebied van thuisfrequentietoepassingen. Begonnen door Dr. Hulda Clark, Raymond Rife en Beck, combineert dit frequentie-apparaat nu niet alleen alle voordelen van de voorgaande modellen, maar tilt het de mogelijkheden van toepassing naar een compleet nieuw niveau


3 Diamond Shield modellen

Een Zapper is een handzaam bioresonantie apparaat dat zwakke elektrische stroom door het lichaam leidt via twee elektroden, in specifieke frequenties, voor verbeterd fysiek welzijn en ontspanning.

Heilpraktiker Alan E. Baklayan heeft de Zapper-onderzoeken voortgezet tot aan de revolutionaire Diamond Shield met microstromen + EMS, die aanzienlijke innovaties en verbeteringen heeft. De Diamond Shield Zapper modellen zijn absoluut uniek op het gebied van frequentie-toepassingen.


 • Diamond Shield IE
 • Diamond Shield Crystal
 • Diamond Shield IE EMS Professional


Het beste bioresonantie apparaat voor thuis!

Inbegrepen:

 • 15 wellness programma's volgens Dr. Clark, Dr. Rife, Dr. Beck en HP Baklayan. Zie hieronder de beschrijving.
 • Ontlaadfunctie
 • Harmonische oscillaties (frequenties) volgens Baklayan


De zapper kan door middel van chipkaarten worden opgewaardeerd, naar gelang van de gewenste toepassingsgebieden. Voor bepaalde toepassingen zijn kant-en-klaar meer dan 130 voorgeprogrammeerde chipkaarten als toebehoren verkrijgbaar. Kijk in de webshop of vraag om de complete up to date lijst met chipkaarten. Bel ons tijdens kantooruren: T 085 2735130


Inbegrepen in de prijs:

 • Diamond Shield Zapper IE EMS
 • 2 Metalen polsmanchetten
 • Elektrode kabel dubbel grijs
 • 2 zelfklevende elektroden 80x45 mm
 • 9V blokbatterij
 • Grijze kunststof koffer
 • Aardingskabel
 • Contactdoos tester 


Fraktal versterker15 Wellness standaard programma’s op alle Diamond Shield zappers

1. Diamond Shield

Het preventief beschermende schild van uw gezondheid en daarmee het belangrijkste geïntegreerde programma. Het balanceert de energie in het meridiaansysteem met 24 frequenties en wordt daarom aangeraden regelmatig te gebruiken en/of voor het gebruik van specifieke chipkaarten. Behandelduur 6.03 minuten.

 

2. Feel Good

Dit programma is bedoeld om het welbevinden te verbeteren. Zeer geschikt om beter in slaap te komen en goed door te slapen. Behandelduur 14 minuten.

 

3. Relax (ontspanning)

Programma om u helemaal te ontspannen, zeker aan te raden in stressvolle periodes. Ook geschikt voor slapeloosheid wanneer het Feel Good programma niet afdoende werkt. Blijf in dat geval na afloop nog 50 minuten geaard. Behandelduur 8.22 minuten.

 

4. GS, Golden Stream

Dit programma is de voorloper van het Diamond Shield programma en is gebaseerd op de frequenties van de begin- en eindpunten van de 12 hoofdmeridianen. Behandelduur 6.03 minuten.

 

5. FL-M 

Het standaardprogramma voor influenza infecties. Dit kan 4-5 keer achter elkaar worden toegepast. Behandelduur 8.30 minuten.

 

6. Co-m

Programma voor acute verkoudheid en klachten in sinussen en oren. Kan meerdere keren per dag gebruikt worden. Advies om na behandeling nog geaard te blijven. Behandelduur 8.00 minuten.

 

7. Ba-m (rugprogramma)

Speciaal voor spanning en pijn in de rug. Kan gebruikt worden naar behoefte. Behandelduur 8.00 minuten.

 

8. Pa-M (pijn)

Programma voor behandeling van pijn conform Dr. Rife. Er kan gericht lokaal behandeld worden met plakelektroden. Behandelduur 13 minuten.

 
9. Bo-M (Borreliose / Lyme)

Programma voor Borreliose infecties, oftewel Lyme. Advies is om dit programma dagelijks te gebruiken en de intensiteit (spanning) hierbij telkens wat te verhogen tot de tinteling voelbaar is. Ga bij een averechts behandelreactie een stap terug. Behandelduur 39 minuten.

 

10. Bk  3.92Hz

Het programma volgens Dr. Beck voor bloedzuivering.

 

11. 7-20-7-20-7

Het klassieke Clark-zapper programma, waarbij 3 maal 7 minuten wordt behandeld met 33,3 kHz voor een breedbandwerking en twee maal 20 minuten pauze. Behandelduur 61 minuten. 

 

12. Constant Zapping

Een eveneens Clark programma waarbij er zonder pauze met 33,3 kHz behandeld wordt. Behandelduur 60 minuten.

 

13. Zappicator

Programma bedoeld voor het energetiseren van levensmiddelen. Hiervoor is de extra zappicator leverbaar. 

Behandelfrequentie 1 kHz en behandelduur 30 minuten. 

 

14. Plate

Programma voor plate-zapping. Hiervoor is de extra metaalplaat leverbaar. 

Behandelfrequentie 29 Hz en behandelduur 30 minuten.

 

15. EMS / (spierstimulatie)

Programma voor zachte elektrische spierstimulatie geschikt bij pijnbestrijding. Behandelduur 40 minuten.Wij bieden Nederlandse ondersteuning, ook na aankoop.


Om redenen van reclamerecht zijn wij verplicht de volgende verklaring af te leggen: We distantiëren ons van enige genezende verklaringen of beloften. De producten dienen het algemeen welzijn en kunnen een ondersteunende werking hebben. Alle verklaringen zijn in de zin van het Duitse Heilmittelwerbegesetz. Mogelijke effecten en gevolgen van de toepassing zijn louter empirische verklaringen, die niet wetenschappelijk zijn bewezen.Disclaimer

Sommige van de hier gedane beweringen en de vermelde producten zijn gebaseerd op medische bevindingen die niet worden erkend door de zogenaamde conventionele geneeskunde. De uitspraken over indicaties en werkzaamheid alsmede de toepassingen van de hier vermelde producten zijn geen vervanging voor behandeling door een arts, therapeut of niet-medisch behandelaar.


Garantieverklaring van de fabrikant

Mannayan GmbH & Co KG verleent twee jaar fabrieksgarantie op het gekochte product vanaf de aankoopdatum. De garantieclaim is geldig in heel Europa. Er is geen beperking van de wettelijke garantieaanspraak door de garantie. Het geeft aanspraak op de overname van reparatie- en verzendkosten die optreden als gevolg van een defect binnen de garantieperiode. De garantieclaim blijft echter alleen geldig als het defect niet het gevolg is van onjuist gebruik of normale slijtage. Als u aanspraak maakt op garantie, moet u contact opnemen met het genoemde bedrijf. U krijgt dan documenten toegestuurd waarmee u het product gratis kunt terugsturen. Als de garantieclaim buiten Europa wordt ingediend, moet het apparaat op eigen kosten naar de fabrikant worden opgestuurd. Indien de fabrikant erkent dat een reparatie niet meer mogelijk is, stemt hij ermee in het toestel om te ruilen voor een gelijkwaardig product.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren