Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling
Altrient C Liposomale Vitamine C - 30s
  • Altrient C Liposomale Vitamine C - 30s
  • Altrient C Liposomale Vitamine C - 30s
  • Altrient C Liposomale Vitamine C - 30s

Altrient C Liposomale Vitamine C - 30s

INFO

Merk:Livon Laboratories
Model:30 sachets
Beschikbaarheid: 24
11 Spaarzegel(s)

€ 54,45 € 44,00
Excl. BTW: € 40,37
Prijs in spaarpunten: 380<
3 of meer € 41,85
6 of meer € 38,13
12 of meer € 35,34
24 of meer € 34,88
Aantal

Voor 15:30 uur besteld
vandaag verstuurd!

Gratis verzending
vanaf € 40 (in NL)

Altrient C Liposomale Vitamine C - 30 sachets - LivonDirecte opname in je bloedbaan

Altrient C is een Liposomale vitamine C die alles doet wat je van vitamine C mag verwachten. De werking is 5 x efficiënter dan de Vitamine C pillen die je online koopt of in de winkel ziet. Door de liposomale vorm wordt tot 98% van dit vitamine C supplement direct opgenomen in je bloedbaan. Deze microscopisch kleine ‘vetbolletjes’, ofwel liposomen, beschermen de werkzame stof. Hierdoor wordt Altrient vitamine C niet afgebroken in het maag-darm kanaal. Bestel je Altrient C nu online.


Zorg voor een goede weerstand


De liposomen in Livon Vitamine C fungeren als een soort ‘schoenlepel’ en leveren de werkzame stof van Altrient C razendsnel in je cellen af. Deze voordelen van liposomale vitamine C zorgen mede voor een goede weerstand wanneer je lichaam dat nodig heeft, zoals in een periode van kou en griep in de winter. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van je immuunsysteem.


Hoeveel Vitamine C moet ik slikken?


Met een aanbevolen dosering van 1 à 2 sachets per dag bereik je de beste resultaten. Neem Altrient C op een lege maag in en wacht 15 minuten met je eten bij ontbijt, lunch of diner. Het kan ook zijn dat je arts een andere dosering Liposomale C heeft voorgeschreven. Houd je dan aan het recept van je dokter.


Wil je Altrient C kopen en korting krijgen? Bestel meerdere producten in 1 bestelling; je krijgt een aantrekkelijke korting van Cura Vitalis.

 Het zal je niet verbazen als ik je vertel dat Altrient C goed is voor de huid en voor al het bindweefsel in ons lichaam. Dat komt omdat vitamine C van nature de aanmaak van collageen stimuleert. Een klinische studie met Altrient C, die in 2014 werd uitgevoerd door Princeton Consumer Research LTD (dubbelblind, placebo gecontroleerd) heeft bewezen dat Altrient C de huidelasticiteit met meer dan 61% verbetert.* De studie werd uitgevoerd gedurende een periode van 16 weken, waarbij de testpersonen 3 sachets Altrient C per dag namen.

Na 8 weken was er al een 40% verbetering van de huidelasticiteit meetbaar.

Na 12 weken was dat 60,88% en na 16 weken 61,47%. Ook waren rimpels en fijne lijntjes na 16 weken met 13,56% verminderd.

Bij een tweede groep die geen 3, maar slechts 1 sachet Altrient C per dag nam, was er na 16 weken een verbetering van 34,99% meetbaar en een vermindering van rimpels en fijne lijntjes van 7,52%. Bij de derde groep, die gedurende 16 weken een placebo innam, was de verbetering van de huidelasticiteit 0,12% en de rimpels en fijne lijntjes waren verminderd met -0,21%.


Zorg met Altrient C dus niet alleen voor de ondersteuning van je immuunsysteem , maar ook voor een stralend en zichtbaar mooiere huid, het hele jaar door ! 

Vergelijk Altrient C met Vitamine C

In vergelijking met 500 mg Vitamine C of 1000mg Vitamine C  is Altrient C 5 x effectiever. 

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren