Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling
Rozekwarts dolfijnhanger aan waskoord, ca 4 cm lang.
  • Rozekwarts dolfijnhanger aan waskoord, ca 4 cm lang.
  • Rozekwarts dolfijnhanger aan waskoord, ca 4 cm lang. Edelstenen / mineralen

Rozekwarts dolfijnhanger aan waskoord, ca 4 cm lang.

INFO

Model:1 dolfijn hanger 4 cm met koord
Beschikbaarheid: 3

€ 11,57
Excl. BTW: € 9,56
Aantal

Voor 15:30 uur besteld
vandaag verstuurd!

Gratis verzending
vanaf € 42,50 (in NL)

Rozekwarts dolfijn 4 cm


Rozekwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vriendschap, maar ook naar jezelf toe. Je zintuiglijke waarneming wordt versterkt en je fantasie wordt gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts heeft een kalmerende werking bij verdriet en brengt openheid, behulpzaamheid en romantiek.


De fysieke, emotionele en de spirituele werking Rozekwarts

Klachten verminderen: 

Rozekwarts helpt tegen hartritmestoornis, borst / longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen zoals alzheimer en parkinson. Hij vermindert verdriet, angsten en trauma's door zijn kalmerende werking. 

 

Eigenschappen bevorderen: 

Rozekwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien. 


Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!


Bij edelstenen/ mineralen wordt de werkzaamheid niet klinisch getoetst, maar gebaseerd op langdurig gebruik en ervaring.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren