Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling

Over ons

Introductie

Cura Vitalis is een Nederlandse aanbieder van (natuur-)geneesmiddelen, voedingssupplementen, etherische oliën, edelstenen/ mineralen, en andere gezondheidsproducten en energetische preparaten. Cura Vitalis levert zowel aanconsumenten en aan therapeuten, die zijn ingeschreven in het handelsregistervan de Kamer van Koophandel en aangesloten zijn bij een Beroepsvereniging.

Het bedrijf

Cura Vitalis is in 2015 opgericht met als doel het leveren van een uitgebreid assortiment van specialistische unieke therapeutische producten tegen scherpe prijzen, waarbij informatie en gebruikersgemak voorop staan. Cura Vitalis is ontstaan vanuit de Homeopathische praktijk “De Homoeopaath” waardoor de middelen verantwoord en onmiskenbaar voorgeschreven en verkocht kunnen worden. Cura Vitalis is in december 2023 overgenomen door L Koopmans-Haaijer ivm het overlijden van Hendri Haaijer de oprichter van Cura Vitalis. Het bedrijf gaat verder als online aanbieder van medicijnen.

 

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit meer dan 1000 voorraadhoudende artikelen. De producten zijnvoorzien van foto’s, uitgebreide productbeschrijvingen, na inloggen, en waarbeschikbaar productonderzoeken bijsluiters en informatiefolders. Cura Vitalis onderscheidtzich door het leveren van zo veel mogelijk betrouwbare en relevante informatieaan haar klanten. Cura Vitalis werkt voor het leveren van deze informatie daarbij nauw samen met leveranciers, laboratoria, ontwikkelaars en andere therapeuten.


Prijsbeleid
Het assortiment wordt aangeboden tegen nettoprijzen (detailhandelsprijzenincl. BTW) met kortingen in de vorm vouchers, kortingcodes, cadeaubonnen enspaarzegels.

Cura Vitalis

Lilienthalplein 18A

9501 XP Stadskanaal

 

Tel: 06 47280535 (voorkeur gaat uit naar e-mail, ik bel u zo spoedig mogelijk terug)

info@curavitalis.nl

www.curavitalis.nlCura Vitalis is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Emmen met nummer: 01135545. Het BTW nummer is NL004948226B97.