Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilige Betaling

Over ons

Introductie

Cura Vitalis is een Nederlandse aanbieder van (natuur-)geneesmiddelen, voedingssupplementen, gezondheidsproducten en energetische preparaten. Cura Vitalis levert zowel aan consumenten en aan therapeuten, die zijn ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en aangesloten zijn bij een Beroepsvereniging.

Het bedrijf

Cura Vitalis is in 2015 opgericht met als doel het leveren van een uitgebreid assortiment van specialistische unieke therapeutische producten tegen scherpe prijzen, waarbij informatie en gebruikersgemak vooropstaan. Cura Vitalis is ontstaan vanuit de Homeopathische praktijk “De Homoeopaath” waardoor de middelen verantwoord en onmiskenbaar voorgeschreven en verkocht kunnen worden. 

 

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit meer dan 1000 voorraadhoudende artikelen. De producten zijn voorzien van foto’s, uitgebreide productbeschrijvingen, na inloggen, en waar beschikbaar productonderzoeken bijsluiters en informatiefolders. Cura Vitalis onderscheidt zich door het leveren van zo veel mogelijk betrouwbare en relevante informatie aan haar klanten.

Cura Vitalis werkt voor het leveren van deze informatie daarbij nauw samen met leveranciers, laboratoria, ontwikkelaars en andere therapeuten.

Prijsbeleid
Het assortiment wordt aangeboden tegen nettoprijzen (detailhandelsprijzen incl. BTW) met kortingen in de vorm vouchers, kortingcodes, cadeaubonnen en spaarzegels.

Cura Vitalis

Handelsstraat 44 F

9501 EW Stadskanaal

 

T               085-2735130

I                 info@curavitalis.nl

W             www.curavitalis.nlCura Vitalis is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Emmen met nummer: 01135545. Het BTW nummer is NL
098095900 B 03.

 

© 2019 Cura Vitalis. All rights Reserved