Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling
De Groene Linde, Maria Magdalena, Auraspray
  • De Groene Linde, Maria Magdalena, Auraspray
  • De Groene Linde, Maria Magdalena, Auraspray

De Groene Linde, Maria Magdalena, Auraspray

INFO

Merk:De Groene Linde
Model:50 ml, spray
Beschikbaarheid: 8
5 Spaarzegel(s)

€ 14,95
Excl. BTW: € 13,72
Prijs in spaarpunten: 160<
Aantal

Voor 15:30 uur besteld
vandaag verstuurd!

Gratis verzending
vanaf € 42,50 (in NL)

De Groene Linde, Maria Magdalena, Auraspray 50 ml

Exclusief te koop bij Cura Vitalis!

Laat Maria Magdalena je inwijden en de misteries van Moeder aarde en het Christusbewustzijn en laat de vrouwelijke kracht in je ontwaken.


Ingrediënten Maria Magdalena, Auraspray:

Palmarosa, Mandarijn, Geranium, Nardus, Roos.

Vind de ware godin in jezelf!

Maria Magdalena is de laatste jaren veel op de voorgrond geweest. Door bijvoorbeeld de Da vinci code. Met deze olie probeert De Groene Linde het collectieve “zeer” van het vrouwelijke in ons allen te transformeren. Vrouwen maar ook mannen kunnen diep gewortelde nare gevoelens met zich meedragen over de vrouwelijke kant in zichzelf.

Door de eeuwen lange onderdrukking van het vrouwelijke in de maatschappij is er nu eindelijk een tijd aangebroken waarin het vrouwelijke zich mag gaan ontplooien en de balans tussen mannelijk en vrouwelijke energie kan zich gaan herstellen.Laat Maria Magdalena je inwijden en de misteries van Moeder aarde en het Christusbewestzijn en laat de vrouwelijke kracht in je ontwaken.
Ingrediënten: Palmarosa, Mandarijn, Geranium, Nardus, Roos.

Vind de ware godin in jezelf!

Maria Magdalena is de laatste jaren veel op de voorgrond geweest. Door bijvoorbeeld de Da vinci code. Met deze olie probeer ik het collectieve “zeer” van het vrouwelijke in ons allen te transformeren. Vrouwen maar ook mannen kunnen diep gewortelde nare gevoelens met zich meedragen over de vrouwelijke kant in zichzelf.
Door de eeuwen lange onderdrukking van het vrouwelijke in de maatschappij is er nu eindelijk een tijd aangebroken waarin het vrouwelijke zich mag gaan ontplooien en de balans tussen mannelijk en vrouwelijke energie kan zich gaan herstellen.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren