Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilige Betaling

Betalingsmogelijkheden

iDEAL - Gratis!
Met IDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in jevertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun jeaangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je jouwpersoonlijke bank. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank waar debetaalopdracht gelijk klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantalgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt directvan je betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd,zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden. Voor 14:00 uurbesteld dan heb je de volgende dag je bestelling in huis!

Vooruitbetalingmet bankoverschrijving - Gratis!
Je krijgt van ons een bevestiging van de bestelling met de door jou gewenstebetaalwijze Vooruitbetaling. Je verzoekt je bank door middel van eenoverschrijvingskaart of internetbankieren het factuurbedrag aan ons over teschrijven door middel van een SEPA overboeking. De snelste afhandeling van jebestelling vindt plaats indien je het bedrag overmaakt naar onsIBAN-rekeningnummer 
NL24ABNA0418891524 (BIC Code:ABNANL2A)  tenname van Cura Vitalis te Nieuw-Buinen.

Vergeet niet het ordernummer van de bestelling te vermelden welke in de bevestigingsmailis vermeld. Bij de betaalmethode Vooruitbetaling wordt de zendingverzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat ervertraging op het bankverkeer zit, kan het soms enkele dagen duren voordat wijde order kunnen verzenden. Betalingen zonder ordernummer nemenook meer tijd in beslag.

Veilig onlinebetalen: Onlinebetalingsgegevens zoals iDEAL worden rechtstreeks doorgegeven aan Omnikassa vande RABO via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is hetmeest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor hetcoderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server.SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden nietmogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ookaan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaardvoor veilig betalen via Internet.

Privacy: Depersoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jebestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderenje privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aanderden.

Indien je nog vragen hebt over de betaalopties van CuraVitalis, kun je altijd contact met ons opnemen tijdens openingstijden via +31 085-2735130of via ons contactformulier op www.curavitalis.nl/contact.    

© 2019 Cura Vitalis. All rights Reserved