Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling

Betalingsmogelijkheden

iDEAL - Gratis!
Met IDEAL kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteer je jouw persoonlijke bank. Daarna word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden. Over het algemeen geldt: voor 15:30 uur besteld dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd!

Vooruitbetaling met bankoverschrijving - Gratis!
Je krijgt van ons een bevestiging van de bestelling met de door jou gewenste betaalwijze Vooruitbetaling. Je verzoekt je bank door middel van een overschrijvingskaart of internetbankieren het factuurbedrag aan ons over te schrijven door middel van een SEPA overboeking. De snelste afhandeling van je bestelling vindt plaats indien je het bedrag overmaakt naar ons IBAN-rekeningnummer 
NL29 RABO 0364 7525 13 (BIC Code: RABONL2U )  ten name van Cura Vitalis te Stadskanaal.


Vergeet niet het ordernummer van de bestelling te vermelden welke in de bevestigingsmails vermeld. Bij de betaalmethode Vooruitbetaling wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan het soms enkele dagen duren voordat wijde order kunnen verzenden. Betalingen zonder ordernummer nemen ook meer tijd in beslag.


Veilig online betalen: Onlinebetalingsgegevens zoals iDEAL worden rechtstreeks doorgegeven aan Omnikassa van de RABO via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.


Tikkie ontvangen?: Lukt het om wat voor reden dan ook niet om te betalen. Vraag ons dan een betaalverzoek te sturen. Dat gaat veilig en snel via Mollie.


Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om je bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.

Indien je nog vragen hebt over de betaalopties van CuraVitalis, kun je altijd contact met ons opnemen tijdens openingstijden via +31 085-2735130 of via ons contactformulier op www.curavitalis.nl/contact.