Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling
APB Holland Broccoli scheuten extract - 490mg puur
  • APB Holland Broccoli scheuten extract - 490mg puur
  • APB Holland Broccoli scheuten extract - 490mg puur

APB Holland Broccoli scheuten extract - 490mg puur

INFO

Merk:APB Holland
Model:60 capsules
Beschikbaarheid: 6
4 Spaarzegel(s)

€ 21,77
Excl. BTW: € 19,97
Prijs in spaarpunten: 212<
Aantal

Voor 16:30 uur besteld
vandaag verstuurd!

Gratis verzending
vanaf € 42,50 (in NL)

APB Holland Broccoli scheuten extract - 490mg puur

Dit supplement van broccoli scheuten bevat vele werkzame stoffen zoals vitamine A, C, K, ijzer en calcium. De belangrijkste stof in broccoli scheuten is sulforafaan, dat is een isothiocynaat die voorkomt in kruisbloemige groenten. Sulforafaan zit in broccoli, maar de jonge broccoli scheuten bevatten 30 tot 50 keer meer sulforafaan dan een volgroeide broccoli.


Broccoli scheuten extract van APB Holland is uniek door:
- puur broccoli extract, zonder verdere vulstoffen of bindmiddelen;
- koosjere, halal, vegetarische capsules;
- capsule met vertraagde afgifte, opent zich pas in de darmen wat het risico op reflux minimaliseert 
- zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht


Broccoli scheuten:
- heeft een positieve bijdrage aan het hart;*
- is een natuurlijke hartverzorger.*
* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie


Samenstelling per dagdosering per 1 capsule:
Broccoli scheuten 10:1 extract (min. 0,5% sulforafaan), dit staat gelijk aan 4.900 mg broccoli kiemen.


Ingrediënten
Broccoli scheuten, Plantaardige capsule (HPMC)


Gebruik
1 - 2 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd.


Bewaren
Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. 

Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.


Fabrikant/distributeur
APB Holland BV
Stevinweg 2
4691 SM Tholen

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Sulforafaan in broccoli

Wil je op een natuurlijke manier zorgen voor voldoende sulforafaan in je broccoli. Kies er dan voor om deze groente niet rauw te eten, maar door licht te stomen. Hierdoor wordt er veel meer sulforafaan aangemaakt dan bij hoge temperaturen. Door minder water te gebruiken, zoals bij het stomen, blijft de meeste glucorafanine in de broccoli aanwezig. Waarschijnlijk heeft roerbakken een soortgelijk effect als het licht stomen. Glucorafanine is de stof in de broccoli die er voor zorgt dat sulforafaan vrijkomt bij het stomen. Deze stof kan sterk variëren per broccoli en ook de bereidingswijze heeft hierop invloed. Gemiddeld bevat 300 gram broccoli 30 mg glucorafanine. Door broccoli te koken op hoge temperaturen wordt het proces geblokkeerd en er zal geen vorming van sulforafaan plaatsvinden.


Van glucorafanine naar sulforafaan

Het omzetten van glucorafanine naar sulforafaan kan op twee manieren:

1) Door het enzym myrosinase, deze komt vrij door kneuzen en kauwen

2) In de darmen, afhankelijk van zuurtegraad (boven pH 5) vindt omzetting plaats.

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren