Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling

APB Holland

Waarom AlliBest en geen ander knoflooksupplement?

APB Holland

APB Holland is in 2014 opgericht. Nadat meerdere familieleden de positieve werking van allicine ondervonden, besloot Adrienne het product zelf op de markt te brengen onder de naam AlliBest. In een AlliBest verpakking, te verkrijgen voor 24,95 euro, zitten 60 capsules. Dit is genoeg voor twee maanden. AlliBest kan het beste eenmaal daags ingenomen worden tijdens de maaltijd. Bij gezondheidsklachten kan de dosering verhoogd worden. Dit is per persoon en gezondheidskwaal verschillend.
 

AlliBest: Knoflook-extract allicine in capsule-vorm


De gezonde werking van knoflook is al eeuwen bekend en wordt onder andere beschreven in een oud Joods geschrift en een bekende tekst uit India. Deze kennis is echter op de achtergrond geraakt en wordt in de huidige gezondheidszorg niet meer gebruikt. APB Holland grijpt terug op deze oude kennis en brengt een AlliBest op de markt. Een capsule gevuld met allicine, een stof in knoflook. 


Allicine

Allicine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit knoflook dat bijdraagt aan de gezondheid. Verse knoflook bevat de enzymen állinase' en 'alliine', die zijn opgenomen in verschillende delen van de plant. Deze twee enzymen fungeren als een afweermechanisme tegen microbiele ziekteverwekkers in de bodem. Wanneer schimmels of andere bodempathogenen de teentjes bedreigen, wordt binnen enkele seconden alle alliine omgezet in een nieuwe verbinden: allicine. Allicine maakt dus deel uit van het verdedigingsmechanisme van de plant. Als de plant 'bedreigd' wordt, bijvoorbeeld door microbiele aantasting, dan komt er voor zeer korte tijd allicine vrij, en alleen in een klein deel van de plant. Zo voorkomt de plant dat hij enzymen verspilt en minimaliseert hij schade aan zichzelf. Het vrijkomen van allicine (of eigenlijk de afbraak van de stof) zorgt voor de typische geur van versgeperste knoflook. Dit betekent dat allicine, wil het effectief zijn voor de gezondheid, eerst uit de plant moet worden gewonnen. Niet alle knoflookproducten bevatten dus automatisch allicine.

Het natuurlijke antibioticum werd voor het eerst vastgesteld in 1944 door Chester Cavallito en zijn medewerkers in de organische chemie. Met deze eeuwenoude kennis in het achterhoofd introduceert APB Holland daarom AlliBest: AlliBest bevat 20.000 ppm allicine.


Knoflook consumeren onvoldoende

“Voldoende allicine binnenkrijgen is lastig,” legt Adrienne Boekhout van APB Holland uit, “want als we gaan koken verhitten we de knoflook en dan verdwijnt de allicine. Dat is nu juist de stof die een gezonde werking heeft.”

Met de nieuwe AlliBest-capsules van APB Holland is het wel mogelijk om voldoende allicine binnen te krijgen. Een effectief knoflooksupplement moet minstens 180 mg allicinepoeder bevatten. De capsules van APB Holland bevatten minimaal 250 mg, met daarin minimaal 2% allicine (20.000 ppm). “Dit is enorm veel en dat maakt ons product uniek,” vervolgt Adrienne. “Het menselijk lichaam kan de AlliBest goed verdragen en verteren, omdat aan de capsules geen andere ingrediënten of vulmiddelen toegevoegd zijn. De capsules zijn namelijk gemaakt van cellulose of gelatine.”
 

Geen knoflookgeur

Ook voor gezonde mensen heeft allicine een positieve en preventieve werking. Door de allicine bouwt het lichaam bijvoorbeeld meer weerstand op, ondersteunt het de hart- en bloedvaten, draagt het bij aan het immuunsysteem en verantwoord cholesterolgehalte.

“Bij knoflook wordt vaak gedacht aan de onaangename mondgeur,” vertelt Adrienne. “Gebruikers van AlliBest hebben hier geen last van. De stof zelf ruikt wel als je het potje opent, want als de stof geurloos zou zijn, is de allicine eruit verdwenen. Dankzij onze speciale capsules, hebben gebruikers echter na inname geen last van de kenmerkende mondgeur.”
 


APB Astragalus 390 mg puur Voedingssupplementen
€ 24,75

APB Astragalus 390 mg puur - 90 caps.In de Chinese geneeskunst wordt Astragalus al duizenden ja..

Knoflook Allibest 250 mg, 60 capsules
€ 24,95

Knoflook 250 mg, 5 mg allicine, 60 capsules Allibest Ontvang een leuk informatieboekje gratis b..

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2