Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling
Amathist splitketting met displaykaartje
  • Amathist splitketting met displaykaartje
  • Amathist splitketting met displaykaartje
  • Amathist splitketting met displaykaartje

Amathist splitketting met displaykaartje

INFO

Model:1 splitketting
Beschikbaarheid: 3

€ 8,05
Excl. BTW: € 6,65
Aantal

Voor 15:30 uur besteld
vandaag verstuurd!

Gratis verzending
vanaf € 42,50 (in NL)

Amathist splitketting met displaykaartje met korte beschrijving

Bestaat uit de stenen: Amethist

Prachtige kwaliteit.


Lengte van de ketting: ca 45 cm


Werking van amethist

Amethist is familie van de bergkristal en bevordert de spirituele helderheid, het besef van spiritualiteit en de erkenning van de geestelijke werkelijkheid. Amethist geeft ons rechtvaardigheidsgevoel en een scherp oordelend vermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede. Amethist bevordert de spirituele groei en geeft inzichten. Heeft hij een zuiverende en rustgevende werking op de omgeving, zeer geschikt voor therapeutische ruimtes.


De fysieke, emotionele en spirituele werking van Amethist

Klachten verminderen: 

Amethist heeft een heilzame werking op hoofdpijnen, migraine, whiplash, slapeloosheid, nachtmerries, diabetes, slecht werkende alvleesklier, stress en nervositeit. Amethist helpt tegen huidklachten en jeuk (in badwater). De steen helpt je om negatieve gedachtes los laten te trauma's te verwerken. 


Eigenschappen bevorderen: 

Amethist heeft een positieve werking op de bloedsomloop, bloedsamenstelling, het zenuwstelsel, hart en vaten. Hij bevordert de concentratie, spiritualiteit, intuïtie, het gevoel van compassie en helpt je de stilte in jezelf te vinden. Amethist brengt acceptatie van verlies en versterkt de wilskracht. Amethist werkt reinigend op het lichaam maar is ook zeer geschikt voor het zuiveren van ruimtes. 


Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren