Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling
Akkermansia Gewichtscontrole
  • Akkermansia Gewichtscontrole
  • Akkermansia Gewichtscontrole
  • Akkermansia Gewichtscontrole
  • Akkermansia Gewichtscontrole

Akkermansia Gewichtscontrole

INFO

Merk:Metagenics
Model:30 tabletten
Beschikbaarheid: 50

€ 58,00
Excl. BTW: € 53,21
2 of meer € 58,00
3 of meer € 55,00
6 of meer € 50,00
Aantal

Voor 15:30 uur besteld
vandaag verstuurd!

Gratis verzending
vanaf € 42,50 (in NL)

Akkermansia Gewichtscontrole - normale bloedsuikerspiegel

Uniek voedingssupplement op basis van Akkermanis Muciniphila. 30 miljard bacterien in 1 tablet - Next generation postbioticum


Groene thee helpt het gewicht onder controle te houden.

Chroom draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehaltes

Vitamine B2 (riboflavine) en vitamine D2


Gebruik: 1 tablet per dag op de nuchtere maag.


Een geheel nieuw middel voor gewichtscontrole en een normale bloedsuikerspiegel, wetenschappelijk bewezen! De lancering van dit product is een grote stap voorwaarts en is het begin van een nieuwe generatie voedingssupplementen. Ruim 17 jaar aan onderzoek heeft het gekost om het voedingssupplement Akkermansia op de markt te brengen. Cura Vitalis is trots om als enig verkooppunt van het Noorden hierin mee te mogen doen!


Bekijk hier de video

 

Een absolute wereldprimeur voor Metagenics met Akkermansia!  

Voedingswaarde per tablet

 

 

Hoeveelheid per tablet

RI*

Gepasteuriseerde Akkermansia muciniphila

30 MILJARD BACTERIEN

 

Extract van groene theebladeren                                  230 mg

Waarvan EGCG                                                                  115 mg

 

Vitamine B2

0,21 mg

15%

Vitamine D3

5 ug/200 IE

100%

Chroom

60 ug

150%

               * RI = referentie inname / IE = Internationale eenheid


Ingredienten per tablet:

30 miljard. gepasteuriseerde Akkermansia muciniphila, 230 mg groenetheebladextract (Camellia sinensis (L.) Kuntze), 0, 21 mg vitamine B2 (riboflavine) (15% RI), 5 µg (200 IU) vitamine D (cholecalciferol) (100% RI), 60 µg chroom (chroompicolinaat) (150% RI), bevat ook microkristallijne cellulose, calciumfosfaat, hydroxypropylcellulose, mono- en diglyceridevetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, silica.


Komt Akkermansia van nature voor in ons lichaam?

De bacterie Akkermansia Muciniphila komt in een gezond mensenlichaam voor in ons darmslijmvlies. 3-5% van alle darmbacteriën bestaat uit deze Akkermansia.

 

Wat is Akkermansia Muciniphila?

De bacterie Akkermansia Muciniphila werd pas voor het eerst in het begin van de 21e eeuw ontdekt in 2004. Deze ontdekking werd gedaan door professor Willem M. de Vos (Wageningen Universiteit, Nederland). Hij is tevens mede-oprichter van Akkermansia Company. Kort daarna werden de effecten van deze bacterie ontdekt, door het Belgische team onder leiding van professor Patrice D. Cani (UCLouvain, Brussel) Patrice is de andere medeoprichter van het bedrijf. Om de Akkermansia stabiel, en lang houdbaar te laten zijn, wordt het aan mensen toegediend in gepasteuriseerde vorm. Bovendien zorgt de pasteurisatie voor een verhoging van de werkzaamheid. 

 

Klinisch vergelijkend onderzoek naar Akkermansia Muciniphila

De samenwerking tussen de professoren en universiteiten, heeft geleid tot tientallen wetenschappelijke publicaties. Daarnaast zijn er vele klinisch vergelijkbare onderzoeken gedaan met willekeurige proefpersonen en verschillende groepen mensen. Het 17 jarige onderzoek, uitgevoerd door het bedrijf A-Mansia (Akkermansia company) heeft zijn vruchten afgeworpen. Sinds september ’22 is het voedingssupplement op de markt (vanaf november ’22 in Nederland). Door de ontdekking van Akkermansia Muciniphila en het effect van deze bacterie, wordt nu verder ontwikkeld aan reguliere medicijnen.

 

Wat kan Akkermansia Muciniphila doen voor obesitas, diabetes en hart-en vaatziekten?

Akkermansia kan algemeen beschouwd worden als een nieuwe generatie voedingssupplement om metabole ziekten te verbeteren als obesitas, diabetes mellitus, leverziekten, hart- en vaatziekten, hypertensie, afwijking vetstofwisseling (cholesterol / triglyceriden en chronische nierschade. Er is wetenschappelijk aangetoond dat door toediening van het voedingssupplement de ontwikkeling van dergelijke ziekten sterk vermindert. Wat een prachtig vooruitzicht! (2017, Next-Generation Beneficial Microbes: The Case of Akkermansia Muciniphila) 

 

Akkermansie Company is een onderzoeksinstelling/ bedrijf, ontstaan uit de Universiteit van Wageningen (NL) en UCLouvain (B). Het voedingssupplement wordt exclusief door Metagenics in de Benelux op de markt gebracht en verspreid. Metagenics is marktleider in Belgie op het gebied van voedingssupplementen. In Belgie zijn ze een zeer gewaardeerde en betrouwbare partner van artsen en apothekers.  Waarschuwing: Alleen voor volwassenen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap/ borstvoeding. Op dezelfde dag niet gebruiken in combinatie met andere producten of supplementen die groene thee bevatten. Dagelijkse hoeveelheid epigallocatechinegallaat (EGCG) van 800 mg niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. NIET TER VERVANGING  VAN EEN EVENWICHTIGE VOEDING EN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL.


Bewaren bij kamertemperatuur.

EAN: 5400433305614


Jij bent het niet, het is je tekort aan Akkermansia!

 


MINI REVIEW article Front. Microbiol., 22 September 2017:


https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2017.01765/full

Beoordelingen (0)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren