Uitgebreide kennisbank
Topkwaliteit Producten
Gratis verzending vanaf €42,50 (in NL)
Veilige Betaling
Akkermansia Gewichtscontrole
  • Akkermansia Gewichtscontrole
  • Akkermansia Gewichtscontrole
  • Akkermansia Gewichtscontrole
  • Akkermansia Gewichtscontrole

Akkermansia Gewichtscontrole

INFO

Merk:Metagenics
Model:30 tabletten
Beschikbaarheid: 37
8 Spaarzegel(s)

€ 45,49
Excl. BTW: € 41,73
Prijs in spaarpunten: 429<
3 of meer € 40,00
Aantal

Voor 16:30 uur besteld
vandaag verstuurd!

Gratis verzending
vanaf € 42,50 (in NL)

Akkermansia Metagenics

voor Gewichtscontrole en normale bloedsuikerspiegel

  • Bevat groene thee* en chroom**
  • Bevat 30 miljard bacteriën per tablet
  • Akkermansia muciniphila in gepasteuriseerde vorm***


Uniek voedingssupplement op basis van gepasteuriseerde Akkermanis Muciniphila.

30 miljard bacterien in 1 tablet - Next generation postbioticum.


  • Groene thee helpt het gewicht onder controle te houden.
  • Chroom: draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehaltes Bij schommelingen in de bloedsuikerspiegel.
  • Vitamine B2 (riboflavine) en vitamine D2.


Gebruik: 1 tablet per dag. Verpakking is voldoende voor 1 maand.


Nutritionele informatie Akkermansia Gewichtscontrole

Ingrediënten per tablet

Vorm/component

Hoeveelheid

%RI

Gepasteuriseerde Akkermansia muciniphila


30 mld.


Groenetheebladextract (Camellia sinensis (L.) Kuntze)


230 mgEpigallocatechinegallaat (EGCG)

115 mg


Vitamine B2

Riboflavine

0.21 mg

15%

Vitamine D

Cholecalciferol

5 µg (200 IU)

100%

Chroom

Chroompicolinaat

60 µg

150%


Bevat ook: Microkristallijne cellulose, Calciumfosfaat, Hydroxypropylcellulose, Mono- en diglyceridevetzuren, Magnesiumzouten van vetzuren, Siliciumdioxide


Uiterlijk tablet: tweekleurig, bruin/wit. 


Ingrediënten:

Gepasteuriseerde Akkermansia muciniphila, extract van groene theebladeren (Camellia sinensis L. Kunze) getitreerd in EGCG (epigallocatechinegallaat),  vulstof: microkristallijne cellulose, antioxidant: calciumfosfaat, vulstof: hydroxypropylcellulose, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren en magnesiumzouten van vetzuren, maïszetmeel; antiklontermiddel: siliciumdioxide, vitamine D (cholecalciferol), chroompicolinaat, vitamine B2 (riboflavine)


Waarschuwing:

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid epigallocatechinegallaat (EGCG*) van 800 mg niet overschrijden. Niet combineren dezelfde dag met andere producten die groene thee bevatten. Niet op een lege maag innemen. Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding en kinderen onder de 18 jaar. 


Bewaren bij kamertemperatuur.

EAN: 5400433305614


Een absolute wereldprimeur voor Metagenics met Akkermansia gewichtscontrole!  

Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Fris en droog bewaren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.Jij bent het niet, het is je tekort aan Akkermansia!

 Vezelrijke voedingsmiddelen voor je darmen

Vezelrijke voedingsmiddelen, zoals groenten, fruit, volle granen, peulvruchten en noten, bevatten verschillende soorten vezels die niet door ons eigen lichaam kunnen worden verteerd. Deze vezels bereiken onverteerd de dikke darm, waar ze fungeren als voedselbron voor de darmbacteriën. Onderzoek suggereert dat een dieet dat rijk is aan voedingsvezels, zoals inuline, oligofructose en resistent zetmeel, de groei van goede darmbacterien kan stimuleren. Deze voedingsvezels worden vaak aangetroffen in voedingsmiddelen zoals prei, uien, knoflook, banaan, artisjok, haver, peulvruchten en lijnzaad.


Door het consumeren van voldoende vezelrijk voedsel, kan de groei en diversiteit van gunstige bacteriën in de darmen worden bevorderd. Een gezond darmmicrobioom, (darm)gezondheid, een verbeterde stofwisseling. Vezels zijn belangrijk om de darmen gezond te houden en zorgen voor een goede stoelgang. Er is een gunstige verband tussen het eten van vezelrijke producten en het voorkomen van darmkanker. Vezels verminderen het risico op hart- en vaatziekten, zoals coronaire hartziekten en beroerte. Elke 7 gram meer vezels per dag hangt samen met een ongeveer 10% lager risico op bepaalde hartziekten, zoals een hartinfarct. (Voedingscentrum 2023)


Personen die voldoende vezels via hun voeding binnenkrijgen blijken een wat lager lichaamsgewicht te behouden dan mensen die veel minder vezels binnenkrijgen. Voedingscentrum 2023


Hoeveel vezels per dag?

Er is geen specifieke aanbevolen hoeveelheid of bepaald soort vezels, die direct gericht is op het stimuleren van Akkermansia muciniphila. De algemene richtlijnen voor vezelinname variëren echter afhankelijk van geslacht, leeftijd en gezondheidstoestand. De Nederlandse overheid heeft richtlijnen opgesteld voor de dagelijkse vezelinname. Volgens de Richtlijnen Goede Voeding 2015-2020, uitgegeven door de Gezondheidsraad, wordt aanbevolen dat volwassenen dagelijks 30-40 gram voedingsvezels consumeren. Deze aanbeveling geldt voor zowel mannen als vrouwen.


Is Akkermansia een probiotica?

Hoewel Akkermansia muciniphila soms wordt genoemd als een probiotica, is het geen probiotica. Probiotica zijn levende micro-organismen die, wanneer in voldoende hoeveelheden geconsumeerd, een gunstig effect hebben op de gezondheid van de gastheer. Akkermansia Muciniphila zijn daarentegen bacteriën in gepasteuriseerde vorm. De tabletten bevatten de inheemse bacterie, die de darmen van nature in het lichaam produceerd.


Hoewel Akkermansia muciniphila niet als probiotica kan worden beschouwd, hebben studies aangetoond dat een verhoogde aanwezigheid van deze bacterie in de darmen in verband wordt gebracht met tal van gezondheidsvoordelen. De combinatie met groene thee en chroom maakt dat van dit product gezegd kan worden dat het helpt het gewicht te controleren en draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehaltes (chroom).Waarschuwing: Alleen voor volwassenen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap/ borstvoeding. Op dezelfde dag niet gebruiken in combinatie met andere producten of supplementen die groene thee bevatten. Dagelijkse hoeveelheid epigallocatechinegallaat (EGCG) van 800 mg niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen houden. NIET TER VERVANGING  VAN EEN EVENWICHTIGE VOEDING EN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL.


Akkermansia Company 

Akkermansia Company is een onderzoeksinstelling/ bedrijf, ontstaan uit de Universiteit van Wageningen (NL) en UCLouvain (B). Het voedingssupplement wordt exclusief door Metagenics in de Benelux op de markt gebracht en verspreid. Metagenics is marktleider in Belgie op het gebied van voedingssupplementen. In Belgie zijn ze een zeer gewaardeerde en betrouwbare partner van artsen en apothekers.


Beoordelingen (1)

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren