Hendri Haaijer

Graag wil ik me voorstellen…. Mijn naam is Hendri Haaijer, woonachtig in de gemeente Borger met mijn gezin. Geboren en getogen in 1963 in Delfzijl, gestudeerd in Groningen en daarna in verschillende plaatsen in Nederland gewoond en gewerkt. Ook buiten Nederland in Los Angeles, Amerika heb ik werkervaring opgedaan met jeugd.

Ik ben mijn loopbaan gestart in de jeugdhulpverlening in 1986. Als afgestudeerde hbo’er ben ik aan het werk gegaan met moeilijk opvoedbare, licht verstandelijk gehandicapte kinderen. Later gewerkt met adolescenten op kamertrainingscentra, met seksueel misbruikte vrouwen en kinderen in crisisopvangcentra, andersoortige crisisopvang, gezinstherapie-instellingen en ambulante therapievarianten met multiprobleemgezinnen.
Tot aan 2007 heb ik veel verschillende opleidingen gedaan. Ik heb meerdere post-HBO-studies gedaan, variërend in behandelaar van multiprobleemgezinnen, systeemtheorie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), EMDR-therapie ( Eye Movement Desensitization and Reprocessing), Hypnotherapie, Silva Mind control en Reiki.
In 1994 ben ik gestart met de opleiding “Klassieke Homoeopathie”, welke ik heb afgerond in 2000. Daarna ben ik mij gaan specialiseren binnen de klassieke homeopathie. De opleiding van Ewald Stoteler, ziekteclassificatie volgens Hahnemann afgerond. Later de mineralen en elementen homeopathie van Jan Scholten gevolgd. Verder heb ik mij verdiept in het behandelen van acute aandoeningen en complexe chronische aandoeningen.
De theorie en leer van Tinus Smits hebben me zeer geïnspireerd. In deze theorie kwamen alle voorgaande ervaringen, deskundigheden en opleidingen tezamen. Het gaat dan om de opleidingen “Inspiring Homeopathy”, Cease-therapy en de Non Toxische Tumor Therapie. Dit is in feite de basis geweest voor een professionele verdieping in de orthomoleculaire geneeskunde, natuurgeneeskunde en voedingskunde, wat nu specialisaties genoemd mogen worden.
De jaren die daarop volgden kent de praktijk een uitbreiding op het gebied van medische ondersteuning in de vorm van een groot aantal onderzoeken op het gebied van de microbiologie. Het is niet alleen de mogelijkheid van labaratoriumonderzoek, zowel regulier als gespecialiseerd,  maar ook de interpretatie daarvan en het specifiek behandelen van de uitkomsten. Hiervoor zijn intensieve opleidingen gevolgd.
De laatste ontwikkeling is, dat ik mij heb verdiept in een nieuwe methodiek, Bioresonantie in de vorm van het gebruik van de Trikombin. Een zeer geavanceerd en hoogwaardig apparaat welke uniek is in Nederland. De toepassing ervan overtreft elke verwachting naar gezondheid.
Gaandeweg mijn ontwikkeling heb ik me verdiept in de meer spirituele kant van het leven. De levensvisie zoals wordt geleerd in het boek “Een cursus in wonderen” probeer ik mij sinds jaar en dag eigen te maken en er naar te leven. Verder spelen de visie en de werken van“Eckhart Tolle” een rol in mijn handelen en menszijn. En natuurlijk menig ander.