Hendri Haaijer, oprichter van Cura Vitalis, is een intensieve samenwerking aangegaan met Ben Oosterhuis en Diny Veldkamp.


Ben Oosterhuis

“Natuurgeneeskundig praktijk Ben Oosterhuis” uit Ureterp is in januari 2017 verhuisd naar Stadskanaal. Om de behandelingen in het gezondheidscentrum Cura Vitalis nog meer effectiviteit te geven en een nog bredere inzet van verschillende methodes en middelen. Om dit alles mogelijk te maken is er regelmatig overleg, intervisie en uitwisseling van verschillende therapiemogelijkheden. De aanvulling van Ben Oosterhuis op het aanbod van Cura Vitalis richt zich op Elektra Acupunctuur volgens Voll en Bio Resonantie.

 


Diny Veldkamp

Cura Vitalis is een intensieve samenwerking aangegaan met Diny Veldkamp met haar praktijk spirituele ontwikkeling en ondersteuning. Diny is verhuisd in januari 2017 met haar praktijk vanuit Appingedam. Ze zal het gezondheidscentrum aanvullen met o.a. Silva Mind Control, magnetiseren, polistic pulsen en kunstzinnige therapie.

 


Cura Vitalis werkt sinds jaren samen met een groot en gerenommeerd laboratorium, RP-Vitamino. Naast het feit dat RP-Vitamino alle onderzoeken uitvoert, wordt de praktijk met kennis en ervaring ondersteund om de uitslagen van de onderzoeken zo goed mogelijk te interpreteren en een behandeling vast te stellen. Daarnaast is RP-Vitamino de leverancier en de maker van middelen van Oligotherapie. Deze laatste is de meest recente aanwinst voor behandeling in de praktijk.