Laat een review achter

Wat vinden onze klanten?

Ik kreeg begin dit jaar de diagnose Lymfklierkanker, toen ik dit wist ben ik meteen naar hendri gegaan, hij heeft mijn lichaam sterker gemaakt om de chemotherapieën beter aan te kunnen. Na elke chemo meteen bioresonantie toegepast en voelde me daardoor sterker en ging de energie weer omhoog. Hierdoor heb ik alle chemo’s redelijk makkelijk door lopen. Ben echt super tevreden over de deskundigheid van de mensen van cura Vitalis. Een oprechte 10.

Sebastiaan Boerema

De afgelopen paar jaar heb ik regelmatig Curavitalis bezocht. Hendry Haaijer heeft me goed geholpen. En dat op diverse wijze en heel laagdrempelig. Hij luisterde goed en ik voelde me als persoon gezien en erkend. Hendry blijkt zichzelf steeds verder te ontwikkelen en dat komt zijn cliënten uiteraard ten goede. Heel positief is dat hij uitgaat van mij als 'totale mens', waarbij dus veel andere factoren worden bekeken dan alleen een enkele klacht. Zijn behandeling is dan ook breed: naast de bioresonantie kijkt hij wat onder andere voedingssupplementen voor je kunnen betekenen.
Kortom: Curavitalis is een echte aanrader voor vele, vele klachten en het verder verbeteren en instand houden van je gezondheid.

Karel Eggen

Uit dankbaarheid voor het enorme herstel van mijn lichaam mede dankzij de inzet van de heer H. Haaijer van Cura Vitalis te Stadskanaal voel ik de behoefte om mijn ervaringen middels deze weg kenbaar te maken om wellicht mensen die net als ik weinig hoop hebben of hadden in het genezingsproces van hun lichaam te laten weten dat mijn ervaringen met Cura Vitalis zeer goed zijn.
Na jaren van onderzoeken en medicatie in het reguliere circuit en veel “zelfdokteren” zonder ook maar enig resultaat van verbetering ben ik zeer zeker met een houding van “niet geschoten, altijd mis”, Cura Vitalis binnengestapt waarbij ik ontzettend vriendelijk werd onthaalt en met alle aandacht voor mijn klachten.
De praktijk oogde zeer professioneel en het hele plaatje gaf mij zoveel vertrouwen dat ik een afspraak heb gemaakt.
Gelijk in het eerste consult werd mij duidelijk dat de heer Haaijer echt veel kennis en kunde had van de klachten met betrekking tot mijn ziektebeeld.

Iets wat andere artsen daarvoor echter nooit hadden bereikt.
De behandelingen ervaar ik als zeer prettig met volledige aandacht voor de eventuele oorzaak van het ziektebeeld en deze manier van een diagnose stellen geeft mij het gevoel dat er naar iedere situatie specifiek wordt gekeken en met zorg wordt behandeld.
En mijn gevoel hierin is juist gebleken.

Hoewel mijn ziektebeeld dusdanig is dat het herstel nog wel even duurt, knap ik alleen maar enorm op en worden de middelen die mijn herstel bevorderen per keer aangepast na de vooruitgang met betrekking tot het ziekteproces.

Onze dochter is ook naar de heer Haaijer geweest met eigenlijk een soortgelijk verhaal als dat van mij. Veel onderzoeken en weinig verbetering terwijl ze nu haast genezen is van een ziektebeeld dat door andere deskundigen nooit eerder ontdekt was.

Kortom zijn mijn ervaringen met de hele praktijk Cura Vitalis uitstekend en ik hoop hiermee mensen het vertrouwen te kunnen geven dat het zeker loont om eens verder te kijken na de diagnose “U moet ermee leren leven”.

Cura Vitalis….Hartelijk dank! Dankzij jullie heb ik mijn leven terug.

Heleen Thoma

Goede behandeling bij de verschillende behandelaars!

Caroline Hoekstra-Bruins

Ik ben erg tevreden!!!

MG de Jong

Ik ben blij dat ik naar de homoeopaath ben gegaan. Wat heb ik er een baat bij!

Hillie Kuipers-Hulshof

Zelf heb ik zeer goede ervaringen met de praktijk Cura Vitalis. Bij binnenkomst wordt je zeer vriendelijk ontvangen door de receptioniste met een heerlijk kopje thee of koffie. Het is iedere keer weer genieten van het prachtige aquarium dat in de wachtkamer staat (heel rustgevend). Ik ben al geruime tijd bij Hendri in behandeling en ervaar dat als zeer prettig. Er wordt echt naar je geluisterd. Dat is wel eens anders in de reguliere zorg! Of het nou gaat over opvoeden, onzekerheid, paniekaanvallen etc., Hendri is van alle markten thuis! Hendri heeft mij ook zeer goed ondersteund na een operatie. Mede door Hendri ben ik zeer gegroeid in het leven en daar wil ik hem hartelijk voor bedanken. Sinds geruime tijd onderga ik de bioresonantie-behandeling. Ik merk dat ik daardoor stabieler ben geworden. Er wordt altijd alle tijd voor mij genomen. Hendri heeft hart voor de mensen en een passie voor zijn werk! Ik kijk er altijd weer naar uit om naar hem toe te gaan. Naast deze positieve dingen is het ook altijd heel gezellig, hij heeft geweldige humor!
Hartelijke groet, Magda de Hoop

Magda de Hoop