In mei 2022 vierden we het jubileum van Hendri Haaijer,
20 jaar werkzaam als homeopaat in Stadskanaal en omstreken.

Praktijk Cura Vitalis: consulten alleen op afspraak

Openingstijden winkel Cura Vitalis (vanaf 30/5 aangepast):

Voor het afhalen van recepten en verkoop van orthomoleculaire middelen, homeopathische middelen, edelstenen, etherische oliën is onze winkel geopend op:

  • maandag  13:00 – 17:00 uur
  • dinsdag  13:00 – 17:00 uur
  • woensdag  13:00 – 17:00 uur
  • donderdag  13:00 – 17:00 uur 
  • vrijdag  10:00 – 17:00 uur
  • zaterdag 10:00 – 16:00 uur

Voor informatie en voor het maken van afspraken kunt u ons ook mailen.  Verkoop van bijna al onze producten zijn ook in onze webshop 24/7 geopend!

Telefonische bereikbaarheid Cura Vitalis:

Telefonisch zijn wij bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 13:00 – 15:00 uur. Tel. 085-2735130

Waar kunt u Cura Vitalis vinden in Stadskanaal?

Ons pand is gelegen in het centrum, aan de grote parkeerplaats van het Lilienthalplein, vlakbij de bioscoop Smoky en theater Geert Teis.

De ruimte is opgedeeld in een drogisterij- en praktijkgedeelte. In de ontvangstruimte bevindt zich de wachtruimte, een informatiebalie en 2 spreekkamers.  De ingang van de praktijk bevindt zich aan de linkerkant van het pand. De praktijk en drogisterij zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met andere fysieke beperkingen.

Het dorp Stadskanaal is ontstaan als veenkolonie en uitgegroeid tot een regionaal centrum. Stadskanaal wordt gevormd door een bijna 10 kilometer lang lint langs het gelijknamige kanaal, waar aan beide zijden nieuwe woonwijken zijn toegevoegd. Stadskanaal is een gemeente met bijna 32.000 inwoners en heeft een verzorgingsgebied voor ruim 80.000 mensen. Door de gunstige ligging zijn er snelle verbindingen naar de stad Groningen, Emmen, Assen, Duitsland en de rest van Nederland. De regio is ruimtelijk en groen en de gemeente maakt het centrum elk jaar aantrekkelijker en groener om te ontspannen en shoppen.

Verkoop producten

Verkoop van orthomoleculaire middelen, homeopahtische middelen, Diamond Shield Zappers, energetisch materiaal, etherische oliën, edelstenen, kristallen en meer. Deze kunnen in de winkel aan het Lilienthalplein worden gekocht tijdens onze openingstijden en en op afspraak. Producten kunnen voordelig en snel besteld worden in onze webshop.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Verkoop van diverse grote merken: Diamond Shield Zapper, Mannayan, Aqua Aurora, Pekana, Biotics, Lamberts, Exendo, Metagenics en meer.