team cura vitalis

Openingstijden

Vanaf heden zijn wij niet meer geopend op maandag. Voedingssupplementen en andere middelen kunnen 24/7 besteld worden in onze webshop en per mail.

Praktijk en winkel:

Voor informatie, consulten, maken van afspraken, afhalen van recepten en verkoop van orthomoleculaire middelen:

  • dinsdag  9:00 – 17:00 uur
  • woensdag  9:00 – 17:00 uur
  • donderdag  9:00 – 17:00 uur
  • vrijdag  9:00 – 13:00 uur

Telefonisch spreekuur op:

woensdag en vrijdag van 8:30 – 9:00 uur. T. 085-2735130

cura vitalis pand

Cura Vitalis Stadskanaal

De praktijk is gevestigd aan de Handelsstraat 44 F in Stadskanaal. Stadskanaal is ontstaan als veenkolonie en uitgegroeid tot een regionaal centrum. Stadskanaal wordt gevormd door een bijna 10 kilometer lang lint langs het gelijknamige kanaal, waar aan beide zijden nieuwe woonwijken zijn toegevoegd. Stadskanaal is een gemeente met bijna 36.000 inwoners in het noorden van Nederland, in de provincie Groningen.

Het pand van Cura Vitalis was in de jaren ’70, ’80, en ’90 zeer bekend in het uitgaansleven als discotheek Frascati. Na jarenlange leegstand hebben nieuwe eigenaren het hele pand in 2011 opgeknapt. In mei 2016 heeft Cura Vitalis het pand gehuurd en wederom verbouwd. Cura Vitalis is gevestigd aan de voorkant, de voormalige ingang, garderobe en snackbar van de discotheek.

De ruimte is opgedeeld in 4 spreekkamers, wachtkamer, magazijn, winkelruimte en een grote informatiebalie. Ondanks alle verbouwingen heeft het pand zijn karakter behouden en ademt het sfeer. De ingang van de praktijk bevindt zich aan de linkerkant van het pand. Het gebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, via het schuine pad wordt de ingang heel gemakkelijk bereikt.

Banner orthomoleculair-1

Verkoop producten

Verkoop van orthomoleculaire middelen kunnen gekocht worden in de winkel tijdens onze openingstijden en kunnen nog voordeliger 24 uur per dag besteld worden in onze webshop.