Openingstijden

Praktijk en drogisterij:

Voor informatie, consulten, maken van afspraken, afhalen van recepten en verkoop van orthomoleculaire middelen is onze praktijk / drogisterij geopend op:

  • maandag  13:00 – 17:30 uur
  • dinsdag  10:00 – 17:30 uur
  • woensdag  10:00 – 17:30 uur
  • donderdag  10:00 – 17:30 uur 
  • vrijdag  10:00 – 17:30 uur
  • zaterdag 10:00 – 17:00 uur

Telefonisch zijn wij binnen onze openingstijden bereikbaar tot vrijdag  13:00 uur.

De openingstijden van de praktijk kunnen afwijken van bovenstaande uren.

Cura Vitalis Stadskanaal

Ons pand is gelegen in het centrum, aan de grote parkeerplaats van het Lilienthalplein, vlakbij de bioscoop Smoky en theater Geert Teis.

De ruimte is opgedeeld in een drogisterij- en praktijkgedeelte. In de ontvangstruimte bevindt zich de wachtruimte, een informatiebalie en 2 spreekkamers.  De ingang van de praktijk bevindt zich aan de linkerkant van het pand. De praktijk en drogisterij zijn goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met andere fysieke beperkingen.

Het dorp Stadskanaal is ontstaan als veenkolonie en uitgegroeid tot een regionaal centrum. Stadskanaal wordt gevormd door een bijna 10 kilometer lang lint langs het gelijknamige kanaal, waar aan beide zijden nieuwe woonwijken zijn toegevoegd. Stadskanaal is een gemeente met bijna 36.000 inwoners en heeft een verzorgingsgebied voor ruim 80.000 mensen. Door de ligging zijn er snelle verbindingen naar de stad Groningen, Emmen, Assen, Duitsland en de rest van Nederland. De regio is ruimtelijk en groen en de gemeente maakt het centrum elk jaar aantrekkelijker om te ontspannen en shoppen.

Verkoop producten

Verkoop van orthomoleculaire middelen, energetisch materiaal, etherische oliën, edelstenen en kristallen en meer, kunnen worden gekocht in de winkel tijdens onze openingstijden en kunnen nog voordelig en snel besteld worden in onze webshop.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]