Metatron Hunter

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van bioresonantie is deze energetische bodyscan. Uitgevoerd met de Metatron Hunter! In de basis is deze technologie ontwikkeld door niemand minder dan Nikola Tesla.

Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van bioresonantie is deze Energetische Bodyscan met de Hunter!
Meting van de chakra’s – Metatron Hunter
Meting van de linkerkant van het hoofd – Metatron Hunter

Nikola Tesla bedenker van Metatron

Het HUNTER systeem is nog vrij onbekend binnen de complementaire geneeskunde.  Nikola Tesla, een genie op het gebied van de elektronica, heeft aan het einde van de 19e eeuw de basis gelegd voor het apparaat ‘METATRON’. Dit zeer geavanceerde apparaat, is gebruikt in de Russische ruimtevaart om astronauten van afstand te kunnen checken en te behandelen. De Hunter scant en analyseert de actuele energetische situatie. Binnen enkele seconden weet het apparaat ongeregeldheden op te sporen. Hiermee krijgt de therapeut al heel snel een globaal beeld van de fysieke en psychische gezondheid van de cliënt. Door middel van levensechte visuele beelden krijgt de client een duidelijk beeld van hetgeen de Hunter aan het meten is.

Hoe worden frequenties gemeten met de Hunter?

Om de analyse te kunnen uitvoeren krijgt de client een koptelefoon op, hierin zitten sensoren, waarmee de frequenties van het lichaam worden gemeten. Alle informatie over de toestand van je lichaam worden aan de hersenen overgedragen. Hierin liggen alle gegevens opgeslagen en daarom wordt ook gebruik gemaakt van de koptelefoon. Met de speciale trigger-sensoren in de koptelefoon kan verbinding gemaakt worden met de opgeslagen informatie in de hersenen. De software zet deze informatie om in duidelijke beelden van driedimensionele digitale weergaven van organen, weefsels en cellen. De cliënt zit rustig op een stoel en kan meekijken met de therapeut. 

Binnen een paar minuten een complete analyse.

Bioresonantie werkt tezamen met de Metatron-apparaten (hersenapparaten). Waar het bij alle twee om gaat is de interactie tussen de gemeten cellen, alsmede de weefsels, organen en hun frequentiepatronen. Zijn deze in balans? Zijn er verstorende frequenties gevonden op de verkeerde plaats, een te zwakke frequentie?

De Hunter maakt een razendsnel een analyse. Het vergelijkt de gemeten frequenties en de frequenties uit de database van alle organen en de verschillende cellen. De gemeten punten zijn te zien op het digitale scherm en hebben scores gekregen. Deze worden weergegeven met kleuren en vormen, in gradaties van 1 t/m 6. Met de scores wordt door de Hunter een totaal fysiek beeld weergegeven. Daarnaast wordt direct ingezoomd op een plaats in het lichaam waar aandacht noodzakelijk is.

Opsporen van verstoorde frequenties

Analyse van het gebit door Metatron Hunter
Analyse van het gebit door Metatron Hunter

De Hunter geeft een aantal opties weer met de meest waarschijnlijke oorzaken van de verstoorde frequenties. Het geeft informatie over de energetische gezondheid van organen. Door verder in te zoomen op de organen, kan tot diep in weefsels en cellen onderzocht worden. Ook hierbij blijven visuele beelden zichtbaar voor de client op het scherm. Het levert informatie over aanwezige belastingen van allergenen, pathogenen, toxines, metalen, enz. op allerlei niveau in het lichaam.

Waarom gekozen voor de naam Hunter?

Hunter komt uit het Engels en betekent jagen. Op het moment dat er een verstoring wordt gevonden “jaagt” de Hunter op de veroorzaker van deze verstoring. Zodra deze gevonden is kan gekozen worden voor behandeling.

Behandeling kan bestaan uit diverse methoden of een combinatie daarvan.

De volgende behandelingen zijn mogelijk met de Hunter:

  • Metatherapie
  • Homeopathie
  • Fytotherapie
  • Lithotherapie
  • Iristherapie
  • Acupuntuurtherapie
  • Gepersonaliseerde remedies

De Hunter geeft de mogelijkheid om te kiezen uit diverse behandelingen. Een aantal hiervan worden met elkaar gecombineerd. Er ontstaat een zo breed mogelijke manier van behandelen.

Benieuwd of een behandeling met de Metatron Hunter ook iets is voor u? Of wilt u een afspraak plannen voor een afspraak? Neemt u dan contact met ons op. De kosten voor een consult vind u hier.