Wat is lithotherapie?

In de praktijk van Cura Vitalis wordt Lithotherapie toegepast door Metatron Hunter, een onderdeel van de frequentiebehandeling, wat ook een vorm van bioresonantie is. Het past in het rijtje van alternatieve geneeswijzen. Bij lithotherapie worden edelstenen-mineralen gebruikt om fysieke en emotionele aandoeningen te behandelen. Het woord “lithotherapie” komt van het Griekse woord “lithos”, wat “steen” betekent.

Lithotherapie is vergelijkbaar met edelsteen therapie of kristaltherapie, maar het is breder van toepassing en omvat een breed scala aan stenen, waaronder edelstenen, halfedelstenen, mineralen, kristallen en zelfs fossielen. Het idee achter lithotherapie is dat elk type steen een specifieke energie of trilling heeft die kan worden gebruikt om het evenwicht in het lichaam te herstellen en de gezondheid te bevorderen.

Welke frequentie heeft een edelsteen?

Alles op de wereld heeft een trilling, inclusief de mens, alles in en op ons heeft een frequentie. Elke edelsteen heeft dus ook een unieke frequentie of trilling die wordt bepaald door de chemische samenstelling, kristalstructuur en andere factoren. Deze frequenties kunnen worden gebruikt als aanvulling op een bioresonantie behandeling. Metatron Hunter maakt gebruik gemaakt van die specifieke frequentie en past ze toe om de algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Veel mensen vinden het prettig om edelstenen bij zich te dragen of in de buurt te hebben vanwege hun frequentie, esthetische waarde of symbolische betekenis. Hiervoor is absoluut geen kennis nodig, ga op je gevoel af en kies een steen die je aantrekt.

De Gouden Driehoek

Rozenkwarts wordt geassocieerd met liefde, vrede en harmonie, bergkristal staat bekend om zijn versterkende en reinigende eigenschappen en amethist wordt geassocieerd met spiritualiteit, intuïtie en ontspanning. Wanneer deze stenen samen worden gebruikt, wordt gedacht dat ze een krachtige en gebalanceerde energie creëren die kan helpen om de algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

De Gouden Driehoek kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals het dragen van de edelstenen als sieraden, het plaatsen van ze in een ruimte, of het maken van elixers die worden ingenomen.

Het is belangrijk om edelstenen te kopen bij een gerenommeerde verkoper om ervoor te zorgen dat u authentieke en veilige stenen krijgt. 

disclaimer: als u geïnteresseerd bent in lithotherapie en het gebruik van edelstenen voor hun frequenties, is het belangrijk om te begrijpen dat deze metingen geen vervanging zijn voor medische behandeling en dat u altijd medisch advies moet inwinnen als u ernstige en langdurige gezondheidsproblemen heeft.