Cura Vitalis-Bioresonantie

Bioresonantie

Kort gezegd is bioresonantie de kunst van het meten van trillingen. Alles om ons heen heeft zijn eigen trilling. Een boom, een plant, een dier, een mens, maar ook ieder intern orgaan, zoals het hart, de nieren, de longen, het bloed. Alles trilt op zijn eigen frequentie. Een toestel als de Trikombin zorgt ervoor dat iedere afwijking in een orgaan of een intern systeem opgespoord en behandeld kan worden. Het frequentiebereik is enorm en de drievoudige werking maakt dat men zeer snel behandeld kan worden.

Mogelijkheden bioresonantie met Trikombin

De mogelijkheden van de Trikombin zijn legio. Er zijn meer dan 900 programma’s beschikbaar voor het behandelen van aandoeningen zoals migraine, pijn, menstruatieklachten darmklachten en ga zo maar door. Daarnaast zijn er de Clarke en Rife frequenties voor het behandelen van belastingen door virussen schimmels en zware metalen.

De laatste toepassing is een fenomenaal werkend systeem nl, acupunctuur zonder naalden. Alle protocollen van de klassieke acupunctuur zijn beschikbaar. Deze diepwerkende methode geeft zeer bijzondere resultaten.

Een behandeling bestaat uit het testen van de lichaamseigen frequenties waarbij alle afwijkende frequenties gesignaleerd worden. Vervolgens worden de goede frequenties teruggestuurd via de elektrodes die u onder andere in uw hand heeft. U voelt hier niets van, maar het probleem of klacht of kwaal waar u voor kwam, wordt wel degelijk aangepakt.

Ook voor mensen met chronische klachten biedt deze werkwijze prachtige uitkomsten. Het varieert per persoon en per klacht hoeveel behandelingen noodzakelijk zijn, soms kan zelfs één behandeling toereikend zijn.

Op de volgende pagina’s leg ik u de werking, de werkwijze en de behandeling uit.

Trikombin-Cura Vitalis