Alan E. Baklayan – ontwikkeling Trikombin

Bioresonantie

De Trikombin wordt al jarenlang gebruikt in de praktijk van Cura Vitalis in Stadskanaal als instrument voor de behandeling van bioresonantie

Achtergrond Baklayan

Dhr. Alan E. Baklayan kwam in contact met het boeddhisme en de Chinese filosofie in contact. Hij volgde uitgebreide opleidingen en bestudeerde en oefende de kunst van Kung Fu bij de Shaolin-monniken en Tai Chi Chuan, een oude Taoïstische bewegingskunst.

Dr. Alan E. Baklayan

Levenskracht – Chi

De elektro-acupunctuur gebaseerd op de Chinese medische theorie ziet de mensen en alle levende wezens als een geheel van de materie, energie en geest. Zo stroomt in ieder levend wezen, zolang hij leeft, een levenskracht (chi), deze controleert alle processen van het leven. Het is kracht en informatie op hetzelfde moment.

Deze levenskracht circuleert vooral in de verschillende banen van de meridianen, die met de verschillende organen in verbinding staan. Elektro-acupunctuur meet de frequenties van de knooppunten.

In de Westerse wetenschap is tot op heden geen erkenning voor een kracht die zowel energie, geest materie is. Ook al kunnen de reacties tussen de knooppunten van de meridianen en de bijbehorende organen kunnen zichtbaar gemaakt worden door speciale fotografie.

Bioresonantie - Trikombin

Pythogoras – Trikombin

25 jaar geleden raakt dhr. Alan E. Baklayan geinspireerd door het werk van Pythagoras. Hij ontdekte dat leerlingen en volgers van Pythagoras gebruik maakten van een instrument dat de monochord wordt genoemd. De monochord wordt nog steeds gebruikt in de muziekwereld, hiermee kan exact de toonhoogte vastgesteld worden. Het instrument meet de lengte van de frequentie. Gedreven door de bevindingen van Pythagoras heeft dhr. Alan E. Baklayan de Trikombin ontwikkeld. Het menselijk lichaam vergeleken met een toonladder die exact vastgesteld is in frequenties. Ieder orgaan zijn eigen frequentie.

Mannayan

Mannayan-producten ontwikkeld door dhr Alan E. Baklayan – Hoogwaardig voedingssupplementen met hoge biologische beschikbaarheid. Het productassortiment van Mannayan® is ontworpen om u te helpen eventuele ontbrekende stoffen in uw lichaam te compenseren met producten die zo dicht mogelijk bij natuurlijke voeding liggen.

De meeste Mannayan® producten zijn ideaal voor veganisten, vegetariërs en Candida-gevoelige mensen en zijn meestal gegarandeerd vrij van toevoegingen zoals kleurstoffen, gluten, tarwe, zuivelproducten (lactose), kunstmatige smaakstoffen, zetmeel, actieve gist en conserveermiddelen.

Therapeutisch materiaal kopen ?

Baklayan testdozen, Diamond Shield zappers, trainingen. Meer informatie? Stuurt u een e-mail naar info(@)curavitalis.nl of kijk in onze webwinkel.

Wat is een zapper?

Diamond Shield Zappers, het beste bioresonantie apparaat voor thuisgebruik.

Een zapper is een handig apparaatje, dat laag elektrische stroom in specifieke frequenties via twee elektroden door het lichaam laat stromen. Voor een beter lichamelijk welzijn en ontspanning.

Natuurgeneeskundige Alan E. Baklayan zette het zapper-onderzoek voort naar de huidige revolutionaire Diamond Shield zapper + EMS (electromagnetische stromen) welke belangrijke innovaties en verbeteringen bevat.

De Diamond Shield Zapper modellen zijn absoluut uniek op het gebied van frequentietoepassing.

Het uitgebreide assortiment chipkaarten en boeken vormen een optimale aanvulling op het thuis-frequentieapparaat en breidt zijn toepassingsmogelijkheden vele malen uit.

Diamond Shield Crystal Zapper met fraktal versterker.