Alan E. Baklayan – ontwikkeling Trikombin

 

Bioresonantie

De Trikombin wordt nu al weer jarenlang gebruikt in de praktijk van Cura Vitalis in Stadskanaal als instrument voor de behandeling van bioresonantie.

 

Achtergrond Baklayan

Dhr Alan E. Baklayan kwam in contact met het boeddhisme en de Chinese filosofie in contact. Hij volgde uitgebreide opleidingen en bestudeerde en oefende de kunst van Kung Fu bij de Shaolin-monniken en Tai Chi Chuan, een oude Taoïstische bewegingskunst.

Dr. Alan E. Baklayan

Levenskracht – Chi

De elektro-acupunctuur gebaseerd op de Chinese medische theorie ziet de mensen en alle levende wezens als een geheel van de materie, energie en geest. Zo stroomt in ieder levend wezen, zolang hij leeft, een levenskracht (chi), deze controleert alle processen van het leven. Het is kracht en informatie op hetzelfde moment.

 

 

Deze levenskracht circuleert vooral in de verschillende banen van de meridianen, die met de verschillende organen in verbinding staan. Elektro-acupunctuur meet de frequenties van de knooppunten.

In de Westerse wetenschap is tot op heden geen erkenning voor een kracht die zowel energie, geest materie is. Ook al kunnen de reacties tussen de knooppunten van de meridianen en de bijbehorende organen kunnen zichtbaar gemaakt worden door speciale fotografie.

 

Pythogoras – Trikombin

25 jaar geleden raakt dhr Alan E. Baklayan geinspireerd door het werk van Pythagoras. Hij ontdekte dat leerlingen en volgers van Pythagoras gebruik maakten van een instrument dat de monochord wordt genoemd. De monochord wordt nog steeds gebruikt in de muziekwereld, hiermee kan exact de toonhoogte vastgesteld worden. Het instrument meet de lengte van de frequentie. Gedreven door de bevindingen van Pythagoras heeft dhr. Alan E. Baklayan de Trikombin ontwikkeld. Het menselijk lichaam vergeleken met een toonladder die exact vastgesteld is in frequenties. Ieder orgaan zijn eigen frequentie.

 

 

Therapeutisch materiaal kopen ?

Baklayan testdozen en van de Diamond Shield zappes, trainingen. Meer informatie bij Dhr H. Haaijer

 

In deze Youtube video een interview met Dhr van Twillert over dit onderwerp.

Interview met Alan E. Baklayan - Pythagoras